HBO na poklon do kraja januara 2021.

Uživajte u najboljim TV sadržajima uz m:tel IPTV

U najnovijoj ponudi kompanije m:tel, svi novi i postojeći korisnici osnovnog paketa m:tel IPTV-ja, mogu bez naknade da putem m:tel TV platforme jednostavno aktiviraju HBO paket u kojem će besplatno uživati do 31. januara 2021. godine.

U hladnim danima obezbijedite pristup HBO videoteci i najkvalitetnijim svjetskim serijskim i filmskim sadržajima, a ovaj besplatni paket možete deaktivirati bez nadoknade do kraja promo perioda, tj. do 31. januara 2021. godine.

A zbog čega je posebno, ove zime, dobro imati HBO sadržaje na svom TV-u?

Jedan od razloga, svakako je taj što ove zime više vremena provodite u svojim domovima i što će vrijeme provedeno u kući biti zanimljivije i raznovrsnije ukoliko ga upotpunite najboljim svjetskim TV serijama i filmovima poput izvanredne serije “Slom” koja ima šest epizoda i sve su dostupne u HBO videoteci, serije “Industrija”, koja se redovno emituje na HBO kanalu, a sve do sada emitovane epizode možete pronaći u videoteci. Serija “Njegova mračna tkanja” , zasnovana na bestselerima Filipa Pulmana, prava je poslastica za sve istinske ljubitelje naučne fantastike, a za vikend maratone preporučujemo Džejms Bond filmove – apsolutno svi su dostupni u HBO videoteci. Jedna od novih serija je i serija “Stjuardesa” koju svakako trebate da pogledate. Pored ovih, tu su i mnoga druga filmska i serijska ostvarenja, a ukoliko već niste, ovo je sigurno pravo vrijeme da ih pogledate.

Pored HBO-a u kojem možete besplatno uživati do kraja januara 2021, m:tel svim novim korisnicima koji se opredijele za jedan od paketa integrisanih usluga, poklanja i popust od 25% na cijenu mjesečne pretplate prva dva mjeseca korišćenja usluge.

Uživajte u poklonima, druženju sa porodicom i lijepim trenucima provedenim u svom domu!