Više rezolucije, više ekrana, više zabave - GoPro HERO 9 Black kamera

Zabilježite nezaboravne trenutke vrhunskom akcionom kamerom iz m:tel ponude

Najnoviji model GoPro akcione kamere, GoPro HERO 9 Black je postavila nove standarde za snimanje dinamičnih scena i dolazi sa značajnim poboljšanjima u gotovo svakom aspektu.

Novi model nije ništa prepustio slučaju, HERO 9 Black nudi 5K video zapise i fotografije od 20 MP. Veoma mali broj uređaja ili usluga za strimovanje podržava bilo šta preko 4K, ali dodatni pikseli znače da možete da kropujete video i da opet imate 4K snimak. Uz veliko vidno polje GoPro kamere to daje velike mogućnosti pri obradi snimljenog video sadržaja.

Iz 5K video zapisa mogu se dobiti i vrhunske fotografije jer svaki frejm ima 14,7 MP.

Baterija je povećana  za 30% više u odnosu na prethodni model, a GoPro HERO 9 Black ostaje vodootporan i do 10 metara.

GoPro HERO 9 Black dolazi s dugo očekivanim dvostrukim ekranom, prednjim u boji, na kojem se možete vidjeti prilikom snimanja i poleđinskim koji je osjetljiv na dodir.

Iako su nadogradnje hardvera dobrodošle, većina onoga što je zaista uzbudljivo u HERO 9 Black kameri leži u softveru a dvije opcije zaslužuju da se posebno spomenu. Ako ste ikada poželjeli da napravite sliku izlazak sunca, ali mrzite rano buđenje, onda je planirano snimanje prava stvar.

Druga važna opcija, HiperSmooth u verziji 3.0 je tu da smanji treskanje fotoaparata čak i pri veoma nemirnim uslovima. Stabilizacija slike je još bolja, rezultujući video izgledaće filmski profesionalno jer HiperSmooth 3.0 zaista stvara nevjerovatno glatke snimke.

GoPro HERO 9 Black vrhunsku kameru potražite u m:tel ponudi a u preporučenom paketu usluga TV+NET+TEL+MOB: M+ možete je kupiti na 12 mjesečnih rata po 70 KM.

Ukoliko ste novi ili postojeći korisnik m:tel osnovnog IPTV paketa, preporučujemo vam da putem m:tel TV platforme jednostavno aktivirate HBO paket u kojem možete besplatno uživati do 31. januara 2021. godine. U hladnim danima obezbijedite pristup HBO videoteci i najkvalitetnijim svjetskim serijskim i filmskim sadržajima a paket možete deaktivirati bez nadoknade do kraja ovog promo perioda.