Huawei Watch GT 2e – poklon uz najbolje Huawei telefone iz m:tel ponude

Izaberite Huawei P30 Pro, P40 ili P40 Pro telefon i kao poklon ćete dobiti sjajni pametni sat!

Moderan i elegantan Huawei Watch GT 2e pametni sat ima izdržljiv okvir od nerđajućeg čelika koji je savršeno uparen sa živopisnim fitnes kaiševima za udobno nošenje.

Sa 85 prilagodljivih režima vježbanja, možete da istražite nove avanture, Huawei Watch GT 2e pruža precizne podatke praćenja u realnom vremenu za 15 profesionalnih sportova, uključujući planinarenje, trčanje, plivanje i vožnju bicikla.

Samo započnite sa vašim redovnim vježbanjem i sat će to automatski prepoznati, a onda će, na jedno lupkanje, početi da mjeri podatke o vašoj aktivnosti.

Pomoću pametnog sata ustanovite nivo kiseonika u krvi kad god i gdje god vam je to potrebno a sat prati i broj otkucaja vašeg srca, analizira vaše disanje i boduje ukupan kvalitet vašeg sna.

Huawei Watch GT 2e u realnom vremenu prima obavještenja o dolaznim pozivima, porukama, mejlovima, događajima u kalendaru i mnogo čemu drugom.

Kupovinom Huawei P30 Pro, P40 ili P40 Pro telefona iz m:tel ponude ovaj pametni sat dobićete na poklon a ova ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Huawei P30 Pro je na dodjeli European Hardware Awards ponio laskavu titulu najboljeg telefona za 2019. godinu. Sa moćnom četverostrukom Leica kamerom Huawei P30 Pro telefona sve je svjetlije, šire i bliže.

Vrhunski Kirin 990 skup čipova Huawei P40Huawei P40 Pro telefona mijenja vaš doživljaj brzine a sa ovim modelima pridružite se dobu vizionarske fotografije.

Huawei P40 ima trostruku Ultra Vision Leica kameru sa nadograđenom AI mogućnošću koja radikalno mijenja fotografiju i videografiju. Uživajte u moćnom izgledu slika i video zapisa i dopustite im da govore umesto vas.

Huawei jednostavno nije odustao dok nije kreirao najbolju četverostruku kameru i upravo je zbog toga Huawei P40 Pro postao sinonim za vrhunske fotografije. Najbolje iskustvo, dizajn, kvalitet i karakteristike odlikuju  Huawei P40 Pro model koji je pravo čudo na dlanu.

Sa Huawei P30 Pro, P40 ili P40 Pro telefonom istražite svijet i kreirajte svoje priče. Izaberite jedan od njih i na poklon ćete dobiti Huawei Watch GT 2e pametni sat.