m:tel IT ljetna škola – prilika za nova znanja

Prijavite se putem adrese ict@mtel.ba i odaberite zanimanje budućnosti

Znanja nikad dosta, a kada je riječ o zanimanju budućnosti onda je to prilika koja se ne propušta. Zato ukoliko tražite dobar način da provedete ovo ljeto, ne propustite priliku da se prijavite na m:tel IT ljetnu školu. Broj mjesta je ograničen, a prijave su u toku i traju do 3. jula 2020. godine.

U saradnji sa Logosoftom, kompanijom sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju edukacije iz oblasti IT-ja i prvim zlatnim certifikovanim partnerom Microsofta za BiH, kompanija m:tel će kroz program online IT ljetne škole, omogućiti da se u toku jula i avgusta  2020. godine kroz webinare, odnosno online predavanja upoznate sa šest različitih i u svijetu veoma atraktivnih IT oblasti: Microsoft operativni sistemi za radne stanice i servere, Cloud, mreže, Back-end i Front –end development, SQL, HTML sa HavaScript-om i CSS-om.

Mnogi od vas će uskoro započeti ili promijeniti svoju IT karijeru, ali tu je uvijek pitanje koji  IT put specijalizacije odabrati. Baš iz tog razloga kompanija m:tel je tu da vam pomogne u vašem izboru.

Nakon završetka m:tel IT ljetne škole vladaćete novim znanjima, ali i usavršiti postojeća znanja, koja će vam pomoći da odredite daljnji put IT specijalizacije i stručnog tehničkog usavršavanja.

Za više informacija kliknite ovdje.