M:tel TV To Go – kako aktivirati ovu uslugu?

Aktivirajte televiziju za ponijeti i gledajte omiljene emisije, serije i ostale sadržaje na svom tabletu, računaru ili mobilnom telefonu.

TV To GO je već poznata usluga kompanije m:tel koja vam omogućava da gledate vaš omiljeni TV sadržaj kada ste u pokretu, odnosno gdje god se nalazite u BiH. Omiljene emisije, serije i ostale sadržaje možete gledati na svom tabletu, računaru ili mobilnom telefonu.

Ova usluga je potpuno besplatna za sve korisnike m:tel IPTV paketa kompanije m:tel, potrebno je samo da je aktivirate i uživate u televiziji u pokretu.A mobilni internet saobraćaj koji se koristi u okviru TV To Go usluge se ne tarifira, odnosno  – besplatan je.

Dakle, da biste aktivirali TV To GO uslugu potrebno je da budete korisnik jednog od TV IPTV paketa. A do aktivacije vas dijele tri jednostavna koraka:

1. Generišite kod

U glavnom meniju Mtel IPTV usluge na televizoru izaberete „Podešavanja“ i opciju: „TV To Go“ i dobićete vaš jedinstven aktivacioni kod.

2. Registrujte se

Preuzmite i pokrenite aplikaciju TV To Go na telefonu ili tabletu ili računaru. Na početnom ekranu izaberite opciju “Novi korisnik” i u odgovarajuća polja unesite aktivacioni kod, e-mail adresu i željenu lozinku.

3. Uživajte u TV sadržaju

Da biste završili registraciju potrebno je da posjetite link koji ste dobili u e-mail poruci. Link važi 48 časova.Nakon toga, registracija je gotova te možete početi sa korištenjem TV To Go aplikacije.

Podsjećamo, TV To GO aplikacija kompanije m:tel ima novo ruho i nove funkcionalnosti. Moći ćete snimati, premotavati i pauzirati sadržaje baš kao što to radite i na vašem TV uređaju.

Ukoliko imate staru aplikaciju, ne zaboravite da preuzmete novu. Unaprijeđenu aplikaciju za TV To Go možete preuzeti putem Google Play prodavnice ili App Store-a potpuno besplatno, a rukovanje aplikacijom je krajnje jednostavno i veoma pregledno.

Ukoliko još uvijek niste isprobali ovu korisnu m:tel uslugu, vrijeme je da to učinite! Za pomoć sa instalacijom i registracijom možete pozvati 080050000.