Smart Home, za sigurnije stanovanje!

m:tel Smart Home je pametna usluga za pametno stanovanje, po cijeni od samo 5,99 KM mjesečno!

Moderna tehnologija današnjice omogućuje nam da, između ostalog, daljinski upravljamo svojim kućnim uređajima i rasvjetom, što nam umnogome može olakšati svakodnevni život. A, kako biste sve što vam treba dobili na jednom mjestu, te kako biste znali da ste izabrali najkvalitetniju i sigurnu opciju 'pametne kuće', kompanija m:tel vam nudi uslugu Smart Home.

Uz pomoć uslugem:tel Smart Home baš svaka kuća sada može postati 'pametna', a u okviru ponude pretplate od samo 5,99 KM mjesečno, bićete u prilici da pratite uživo sve što se dešava u vašem stanu ili kući, upravljate na daljinu kućnim uređajima i rasvjetom, te putem senzora pratite pokrete, vodu ili dim. 

Praćenje dešavanja u kući 'uživo', omogućeno je na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, a putem jednostavne aplikacije koju možete preuzeti na zvaničnim m:tel kanalima – na Play Store-u i App Store-u

Takođe, omogućene su vam i notifikacije koje aktiviraju neki od senzora za pokrete u kući, kako biste znali da li ste zatvorili prozor ili vrata. Praćenje doma na daljinu podrazumijeva i senzorno praćenje kako pokreta, tako i vode ili dima, što vaš dom čini sigurnijim.

Smart Home ima i opciju pametne utičnice, pomoću kojih možete kontrolisati paljenje ili gašenje električnih uređaja daljinski, uz pomoć mobilnogtelefona ili web aplikacije.

Kako biste postali korisnik ove usluge, potrebno je samo da imate pristup internetu, odnosno da koristite m:tel kućni internet samostalno ili u paketu sa više usluga. Paket opreme koja vam je potrebna za instalaciju svih navedenih'pametnih mogućnosti' iznosi već od 99 KM.