Obavještenje o izmjeni uslova pružanja usluge „Dopuna“

Od 4. avgusta 2019. godine primjenjivati izmijenjeni uslovi pružanja usluge „Dopuna“.

Obavještavamo vas da će se od 4. avgusta 2019. godine primjenjivati izmijenjeni uslovi pružanja usluge „Dopuna“.

-          Korisniku se na osnovu kupovine „Dopuna:Start“ paketa pored priključaka za tarifni model „XYnet“, omogućava korišćenja jednog od sljedećih bonusa: bonus u iznosu od 4 KM na bonus računu sa periodom važenja 30 dana od dana aktivacije bonusa ili bonus mobilnog interneta od 15 GB sa periodom važenja od 5 dana od dana aktivacije bonusa.

U okviru korišćenja bonusa mobilnog interneta od 15 GB, korisnicima će biti dostupna maksimalna brzina do 220 Mbit/s / 50 Mbit/s (preuzimanje/slanje).

-          Maksimalna brzina prenosa podataka (preuzimanje/slanje) u okviru korišćenja bonusa mobilnog interneta dodijeljenog u Dopuna paketima, „Dopuna:Start 4GB“ i „Dopuna:Start 10GB“, biće umjesto brzine do  21 Mb/s / 5,76 Mb/s, sa maksimalnom brzinom do 220 Mbit/s / 50 Mbit/s.

Izmjenu Posebnih uslova pružanja usluge „Dopuna“ koji će se primjenjivati od 4. avgusta 2019. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja kao i na m:tel prodajnim mjestima.