Online dopuna karticama bilo koje banke

Tražite način da brzo i sigurno dopunite račun iz udobnosti svoga doma? Saznajte kako!

Sve što treba da uradite je da posjetite web stranicu za online dopunu računa na našem sajtu i pratite ove jednostavne korake:

  1. Popunite osnovne podatke u tri polja: broj telefona, Vašu e-mail adresu i iznos koji želite da dopunite.
  2. Odaberete dugme "Plati karticom" i sačekate da se otvori formular za unos podataka sa platne kartice bilo koje banke.
  3. U formular je neophodno da unesete: broj kratice, ime korisnika kartice, datum isteka i CVV2/CVC, odnosno trocifreni/četverocifreni broj sa poleđine kartice.
  4. Kliknete "Potvrdi" čime završavate transakciju.

Sam proces ne traje više od nekoliko minuta i online dopuna radi 24 časa dnevno. Ne zahtjeva registraciju ili instalaciju dodatnih aplikacija, a radi odlično i sa mobilnog telefona bez obzira da li je riječ o Android-u ili Apple iPhone-u. Brojeve možete dopunjavati po želji - više puta u toku dana, bilo da se radi o Dopuna ili Kombinuj brojevima.

Nakon uspješne dopune dobićete potvrdu uplate SMS-om i na uneseni mail, a transakcija će biti zabilježena i na izvodu kartice banke. Ukoliko pogriješite pri unosu podataka, dobićete obavještenje o neuspjeloj transakciji, a novac će biti vraćen na vaš račun.

Transakcija se odvija sistemom Nove banke koji radi na domaćem i međunarodnom nivou. To garantuje mogućnost korišćenja svih vrsta Visa, MasterCard ili Maestro platnih kartica, a podržan je i 3D Secure protokol za dodatnu sigurnost transakcije. Kartice mogu biti izdate od strane bilo koje banke u BiH ili svijeta, a plaćanje nije ograničeno na teritoriju BiH i radi sa bilo koje tačke planete.

Važno je i istaći da prilikom online dopune nema dodatnih troškova, tj. m:tel ili Nova banka ne naplaćuju proviziju.

Za još lakše nalaženje stranice za online dopunu preporučujemo da je bookmarkujete, tj. da je izdvojite na home stranicu svog telefona ili računara.

ONLINE DOPUNA