Obavještenje o izmjeni uslova pružanja IPTV usluge

Novi, izmijenjeni uslovi pružanja IPTV usluge.

Obavještavamo vas da će se od 17. oktobra  2018. godine, primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja IPTV usluge.

U okviru ponude IPTV usluge uvodi se mogućnost privremenog korišćenja IPTVusluge, u trajanju ne dužem od 6 mjeseci, po cijenama i uslovima definisanim kako slijedi:

 Cijena priključka za privremeno korišćenje IPTVusluge

Tarifni modeli: BIZ TV, BIZ TV 1, BIZ TV2

Cijena priključka za  IPTVuslugu (KM)

                  115,83 KM (sa PDV-om)

Troškovi dodatnih radova i upotrijebljenog materijala

Prema fakturi formiranoj za konkretno tehničko rješenje

Za realizaciju IPTV usluge na lokaciji korisnika, Mtel obezbjeđuje mrežnu terminalnu opremu koja je u vlasništvu Mtela, a u skladu sa tehničkim rješenjem za realizaciju usluge.

Cijena mjesečne pretplate za privremeno korišćenje IPTV usluge

Mjesečna pretplata za privremeno korišćenje IPTV usluge obračunavaće se u iznosu cijene mjesečne pretplate definisane važećim Cjenovnikom Mtela za korišćenje izabranog tarifnog modela IPTVusluge uvećane za 20%.

Pristup TV aplikacijama „Vijesti“ i „Sportski rezultati“

U okviru korišćenja IPTV usluge, korisnicima se omogućava pristup TV aplikacijama „Vijesti“ i „Sportski rezultati“. TV aplikacija „Vijesti“ je aplikacija koja korisnicima omogućava pregled vijesti, odnosno pregled novinskih portala na vlastitom TV uređaju. TV aplikacija „Sportski rezultati“ je aplikacija koja omogućava korisnicima IPTV usluge praćenje sportskih rezultata u realnom vremenu. Pristup navedenim TV aplikacijama korisnicima se omogućava u okviru iznosa mjesečne pretplate odabranog tarifnog modela, a u skladu sa tehničkim mogućnostima.

Ostali uslovi i cijene korišćenja IPTV usluge ostaju nepromijenjeni.

Posebne uslove pružanja IPTV usluge koji će se primjenjivati od 17. oktobra 2018. godine, možete da pogledate na linku ispod:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.