Obavještenje o izmjeni uslova pružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike

Od 01. oktobra 2018. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja usluge pristupa Internetu

Obavještavamo vas da će se od 01. oktobra  2018. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike.

Postojećim pretplatnicima usluge fiksne telefonije (VoBB), koji imaju instaliranu pretplatničku terminalnu opremu koja omogućava korišćenje usluge pristupa Internetu, i koji se opredijele za probno korišćenje te usluge, odobrava se njeno  korišćenje u trajanju od dana realizacije usluge pristupa Internetu na lokaciji korisnika u tekućem mjesecu do posljednjeg dana narednog mjeseca, bez obaveze plaćanja naknade.

Usluga pristupa Internetu u probnom periodu realizuje se putem pristupnih tehnologija ADSL, VDSL i GPON i sa pristupnim brzinama, u zavisnosti od pristupne tehnologije, kako slijedi:

ADSL

VDSL

GPON

dо 10240/768 kb/s

dо 20/4 Mb/s

60/30 Mb/s

Korisnicima koji se u toku trajanje probnog perioda korišćenja usluge pristupa Internetu ne opredjele za dalje korišćenje navedene usluge, usluga će biti deaktivirana po isteku probnog perioda.

Posebne uslove pružanja usluge pristupa Internetu za rezidencijalne korisnike koji će se primjenjivati od 1. oktobra 2018. godine, možete da pogledate na linku ispod:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.