Obavještenje o uslovima korišćenja postpaid tarifnih modela Pretplata Start, Pretplata Start 300, Pretplata Plus, Pretplata Plus NET, Pretplata Top, Pretplata Max i Pretplata Premium

Od 16. juna 2022. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi korišćenja postpaid tarifnih modela Pretplata Start, Pretplata Start 300...

Obavještavamo vas da će se od 16. juna 2022. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi korišćenja postpaid tarifnih modela Pretplata Start,  Pretplata Start 300, Pretplata Plus, Pretplata Plus NET, Pretplata Top, Pretplata Max i Pretplata Premium.

Od navedenog datuma, u ponudu se uvodi novi tarifni model Pretplata Start 300 koji se korisnicima omogućava po cijeni mjesečne pretplate od 22,00 KM, sa uključenim PDV-om i odgovarajućim bonusima koji se omogućavaju u okviru cijene mjesečne pretplate.

Pored toga, za korisnike tarifnih modela Pretplata Start, Pretplata Start 300, Pretplata Plus, Pretplata Plus NET, Pretplata Top, Pretplata Max i Pretplata Premium, kao i za korisnike Posebnih tarifnih paketa odobrava se na dan rođenja, pored bonusa od 50 minuta za pozive prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH i 50 SMS poruka prema svim mrežama u BiH i bonus mobilnog interneta od 1 GB, kojeg korisnici mogu da iskoriste u toku dana do 23:59 časova kada se nalaze u mreži Mtela, kao i u romingu u mrežama operatora u regionu Zapadnog Balkana.

Posebne uslovekorišćenja postpaid tarifnih modela Pretplata Start, Pretplata Start 300, Pretplata Plus, Pretplata Plus NET, Pretplata Top, Pretplata Max и Pretplata Premium koji će se primjenjivati od 16. juna 2022. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.