Obavještenje o uslovima korišćenja roming usluga za korisnike Mtela u mobilnim elektronskim komunikacionim mrežama u regionu Zapadnog Balkana

Od 1. januara 2022. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovikorišćenja roming usluga za korisnike Mtela a.d. Banjaluka u mobilnim elektronskim komunikacionim mrežama u regionu Zapadnog Balkana.

Obavještavamo vas da će se od 1. januara 2022. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovikorišćenja roming usluga za korisnike Mtela a.d. Banjaluka u mobilnim elektronskim komunikacionim mrežama u regionu Zapadnog Balkana.

Od navedenog datuma, vrši se izmjena iznosa količine prenosa podataka (mobilni internet) u MB (megabajt), koje korisnik može da koristi u romingu u mrežama operatora u regionu Zapadnog Balkana po domaćim cijenama bez dodatne roming naknade za tarife/opcije.

Posebne uslovekorišćenja roming usluga za korisnike Mtela a.d. Banjaluka u mobilnim elektronskim komunikacionim mrežama u regionu Zapadnog Balkana koji će se primjenjivati od 1. januara 2022. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima