Plaćanje m:tel računa online

Jednostavno, brzo i bez provizije

U doba kada se preporučuje da što više obaveza završimo od kuće, odnosno putem interneta, korisno je podsjetiti kako ne morate ići u banku ili poštu kako bi izmirili svoj m:tel račun.

Dovoljno je da unesete podatke sa svog računa za fiksnu, mobilnu telefoniju ili integrisane usluge kompanije m:tel, vašu e-mail adresu kako bi vam na nju stigla potvrda o uspješnom plaćanju, te podatke sa vaše platne kartice – da toliko je jednostavno.

Kako bi uspješno obavili online plaćanje potrebno je da posjedujete VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu bilo koje banke. Na e-mail adresu će vam stići potvrda o uspješnom plaćanju, te vam tako, kao dodatna prednost ovog metoda plaćanja, u inboxu ostaje arhiva potvrda o uplatama. Kompanija m:tel ne naplaćuje proviziju za ovaj način plaćanja.

Plaćanje m:tel računa direktno i bez dodatnih troškova putem sajta kompanije m:tel jedna od najpraktičnijih i sve popularnijih usluga kompanije m:tel. Kada jednom vaš m:tel račun platite online i uvjerite se koliko je sam proces efikasan, vrlo brzo će za vas to postati uobičajen ili jedini način plaćanja.