Kako da... nova rubrika na blogu m:tel-a

m:tel blog - najsvježije vijesti iz svijeta telekomunikacija kao i o novim m:tel uslugama i ponudama

Blog kompanije m:tel je mjesto na kojem možete pročitati sve ono što vas interesuje o uslugama ove kompanije, ali i sve najsvježije vijesti iz svijeta telekomunikacija uopšte. Kako bismo vam još više olakšali pristup najvažnijim informacijama koje vam trebaju, otvorili smo novu rubriku – Kako da...

Zašto da pratite m:blog? Stranica blog.mtel.ba namijenjena je obliku komunikacije sa vama, koji podrazumijeva detaljna objašnjenja o uslugama, svim aktivnostima kompanije, pa i novitetima u svijetu modernih komunikacija napisana u formi tekstova, detaljno opisanih koraka do najboljeg korisničkog iskustva.

Brižljivo slušajući zahtjeve svojih korisnika, ali i najčešća pitanja upućena kompaniji na društvenim mrežama, kreiraju se tekstovi za blog, koji na jasan i jednostavan način odgovaraju na sve vaše eventualne nedoumice i nepoznanice o servisima i uslugama m:tel-a.

Da bi ’šetnja’ kroz blog bila što jednostavnija i lakša, tu su kartice, te na njima postavljene rubrike:

-          početna sa svim vijestima

-          m:vijesti – iz ponude, prijateljstva, m:tel info, kako da...

-          preporučujemo – m:arket, m:apps, m:reža

-          m:tel IPTV – tv filter, tv vodič, NBA

-          mobilni svijet – u žiži, iza ugla

-          m:ovo m:ono – tehnologija, m:mix

Kako bismo vam dodatno olakšali dolazak do informacija koje vam znače, na listu naših blog rubrika dodali smo i ovu Kako da... Ovo novo mjesto na blogu biće ispunjeno sadržajima pomoću kojih ćete u svako doba i na svakom mjestu moći da pročitate informaciju o uslugama kompanije koja vam zatreba!

Kako da dopunite račun, kako da aktivirate paket, kako da platite račun, kako da poručite telefon putem web shop-a, kako da dođete do najvažnijih informacija putem telefona... I još mnogo, mnogo odgovora na sva vaša pitanja o tome „Kako da...“ najlakše koristite m:tel usluge.

Ako već niste koristili i ovaj kanal u prijateljstvu sa kompanijom m:tel, od srca vam savjetujemo da ’bacite oko’. Sigurni smo da će on postati vaše omiljeno mjesto za informacije, i da ćete mu se stalno vraćati... Adresa je blog.mtel.ba