Vaš novi mobilni telefon čeka vas u m:tel web shop-u

Potražite Honor 20 Lite i Honor 10 Lite po povoljnijoj cijeni pri online kupovini

Kupovinom online, iskoristite sve prednosti m:tel web shop-a i pronađite sjajne telefone po povoljnijim cijenama. Novi telefon kupite bez izlaska iz kuće, uz brzu i besplatnu dostavu.

Ovog mjeseca  za vas izdvajamo odlične Honor 20 Lite i Honor 10 Lite telefone koji u samo par klikova mogu da se stvore na vašoj adresi.

Sa atraktivnim dizajnom, briljantnim kamerama i naprednom tehnologijom, Honor 20 Lite je pametni telefon koji je namijenjen mlađoj generaciji ali i svim ostalim korisnicima koji traže odličan uređaj po pristupačnoj cijeni.

Otkrijte magiju prednje kamere od 32 MP sa naprednim opcijama jer ćete postati pravi majstor selfija za vrhunske fotografije pod bilo kojom vrstom osvjetljenja.

Sa trostrukom kamerom imaćete još više zabave a u preporučenoj Pretplata: M+ tarifi Honor 20 Lite može biti vaš po cijeni od samo 1 KM.

Atraktivni Honor 10 Lite je budžetski telefon ali ne zaostaje mnogo od skupljih modela kada su u pitanju dizajn, performanse i kvalitet. Njegov šarm je upravo u tome da se zadovolje najvažnije potrebe korisnika koje počinju od praktičnog i izdržljivog uređaja sa velikim ekranom koji će ispratiti sve vaše dnevne aktivnosti.

U preporučenoj Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+ tarifi kvalitetni Honor 10 Lite možete kupiti po cijeni od 11,93 KM a ostatak platite na rate od 2,09 KM.

Bez odlaska do m:tel prodajnog mjesta pronađite idealan telefon za svoje potrebe!