Obavještenje o izmjeni uslova pružanja usluge fiksne telefonije

Novi, izmijenjeni uslovipružanja usluge fiksne telefonije.

Obavještavamo vas da će se od 12. oktobra 2020. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovipružanja usluge fiksne telefonije.

Poslovnim korisnicima usluge fiksne telefonije (ISDN), kojima iz tehničkih razloga Mtel nije u mogućnosti obezbijediti nastavak korišćenja usluge fiksne telefonije putem ISDN priključka, omogućava se nastavak korišćenja usluge fiksne telefonije putem VoBB PBX usluge uz mogućnost zaključivanje ugovora i na neodređeno vrijeme pri čemu se postojeći ugovor raskida bez obaveze plaćanja naknade štete ukoliko ista postoji.

Za korisnike koji nastavljaju koristiti uslugu fiksne telefonije putem VoBB PBX usluge, uz zaključivanje ugovora ne neodređeno vrijeme, iznos za zasnivanje pretplatničkog odnosa za korišćenje VoBB PBX usluge obračunavaće se po cijeni, kako slijedi:

  1. 11,70 KM sa PDV-om, po telefonskoj liniji (broju)
  2. 1,17 KM sa PDV-om za obezbjeđivanja tehničkih mogućnosti,

dok će se mjesečna pretplata obračunavati u skladu sa cijenama i uslovima definisanim važećim Cjenovnikom Mtela za korišćenje VoBB PBX usluge.

Ostali uslovi i cijene pružanja usluge fiksne telefonije ostaju nepromijenjeni.

Posebne uslovepružanja usluge fiksne telefonije koji će se primjenjivati od 12. oktobra 2020. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.