Obavještenje o ponudi tarifne opcije „NET mts SRB i MTEL CG“, „Net roming T-Mobile“, „NET Turkcell Turska“, „NET SLO Telekom“ i „Net roming Vodafone“

Od 24. avgusta 2020. godine u primjeni izmjenjeni uslovi korišćenja tarifnih opcija za korisnike usluge mobilne telefonije sa postpaid načinom plaćanja.

Obavještavamo vas da će se od 24. avgusta 2020. godine, primjenjivati izmjenjeni uslovi korišćenja tarifne opcije „NET mts SRB i MTEL CG“, „Net roming T-Mobile“, „NET Turkcell Turska“, „NET SLO Telekom“ i „Net roming Vodafone“ za korisnike usluge mobilne telefonije sa postpaid načinom plaćanja.

U okviru ponude tarifne opcije „Net roming T-Mobile“ za korisnike usluge mobilne telefonije sa postpaid načinom plaćanja, vrši se izmjena na način da navedena tarifna opcija više ne obuhvata mogućnost korišćenja u mreži operatora T-Mobile Hrvatska, tako da će tarifnu opciju „Net roming T-Mobile“ korisnici moći koristiti samo dok se nalaze u mreži operatora T-Mobile Austrija, Njemačka, Grčka i Rumunija.

Ponudu tarifne opcije opcije „NET mts SRB i MTEL CG“, „Net roming T-Mobile“, „NET Turkcell Turska“, „NET SLO Telekom“ i „Net roming Vodafone“ za korisnike usluge mobilne telefonije sa postpaid načinom plaćanja koji će se primjenjivati od 24. avgusta 2020.godine, možete da pogledate ovdje: Pretplata tarifne opcije