Obavještenje o izmjeni Posebnih uslova pružanja BIZ integrisanih usluga

Novi, izmijenjeni uslovi pružanja BIZ integrisanih usluga

Obavještavamo vas da će se od 21. maja 2020. godine, primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja BIZ integrisanih usluga.

Vaspitno obrazovnim ustanovama – osnovnim i srednjim školama, koje se finansiraju iz budžeta Republike Srpske, a kojima se kao korisnicima paketa usluga BIZ TV+NET:S ili BIZ TV+NET+TEL:S navedeni paketi usluga realizuju putem pristupnih tehnologija VDSL i GPON, ukoliko za to postoje tehničke mogućnosti, omogućava se korišćenje usluge pristupa Internetu preko fiksne mreže u okviru pripadajućih paketa usluga, a u zavisnosti od dostupne tehnologije, po sljedećim pristupnim brzinama:

  • VDSL: do 50/5 Mbps,
  • GPON: 100/50 Mbps.

Vaspitno obrazovnim ustanovama – osnovnim i srednjim školama, koje se finansiraju iz budžeta Republike Srpske, a koje koriste paket usluga BIZ 2NET:S+, ukoliko za to postoje tehničke mogućnosti, omogućava se korišćenje usluge pristupa Internetu preko fiksne mreže u okviru pripadajućeg paketa usluga, a u zavisnosti od dostupne tehnologije, po sljedećim pristupnim brzinama:

  • ADSL: do 10/1 Mbps
  • VDSL: do 50/5 Mbps,
  • GPON: 100/50 Mbps.

Ostali uslovi i cijene za korišćenje BIZ integrisanih usluga ostaju nepromijenjeni.

Posebne uslove pružanja BIZ integrisanih usluga koji će se primjenjivati od 21. maja 2020. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.