Obavještenje o ponudi tarifnih opcija za korisnike usluge mobilne telefonije sa postpaid načinom plaćanja

Obavještavamo vas da se od 16. januara 2019.godine unutar ponude tarifnih opcija za korišćenje usluge mobilnog interneta u romingu, za korisnike usluga mobilne telefonije sa postpaid načinom plaćanja, naziv tarifne opcije „NET T-Mobile HR, AUS, NJEM, GR”, koja se omogućava za navedene korisnike kada se nalaze u mreži operatora koji pripadaju T-mobile grupaciji sa područja Hrvatske, Austrije, Njemačke i Grčke, mijenja u naziv „Net roming T-Mobile“.

Korišćenje tarifne opcije „Net roming T-Mobile“ omogućava se i za navedene korisnike kada se nalaze u mreži operatora koji pripadaju T-mobile grupaciji sa područja Rumunije.

Korisnici koji se opredjele za korišćenje tarifne opcije „Net roming T-Mobile“ dobijaju 1 GB mobilnog interneta koji mogu da iskoriste isključivo dok se nalaze u mreži operatora T-mobile u zemljama Hrvatska, Austrija, Njemačka, Grčka i Rumunija, u periodu od 10 dana, a po cijeni od 10,00 KM, sa uključenim PDV-om.

Ponudu tarifne opcije „NET mts SRB i MTEL CG“, „Net roming T-Mobile, „NET Turkcell Turska“ i „NET SLO Telekom“ za korisnike usluge mobilne telefonije sa postpaid načinom plaćanja  koji će se primjenjivati od 16. januara 2019.godine, možete da pogledate na stranici www.mtel.ba/vijesti.  

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.