Karijera

Dobrodošli na stranicu karijera kompanije m:tel, gdje možete saznati nešto više o tome šta je u m:tel-u važno i zašto se zaposleni smatraju najvećim kapitalom.

Mi vjerujemo da svakom zaposlenom treba da omogućimo uslove za lični rast i razvoj, jer tako m:tel raste. U našem radnom okruženju ćete imati izuzetne mogućnosti za stručno usavršavanje i sticanje stručnih licenci iz oblasti potrebnih za rad.

Bilo da ste ekspert, tek počinjete sa profesionalnom karijerom ili ste student, M:TEL JE PRAVO MJESTO ZA VAS!

Ko smo mi?

Prevazilazimo, a ne samo prepoznajemo i zadovoljavamo očekivanja korisnika. Siguran smo oslonac.

Njegujemo timski duh, bez obzira na teritorijalnu udaljenost. gradimo povjerenje i unapređujemo komunikaciju. Konstantno razvijamo profesionalne potencijale i kompetencije naših ljudi.

Poštujemo korisnike i partnere. Poslujemo odgovorno. Podržavamo društvenu zajednicu. Pružamo usluge najvišeg kvaliteta.

Slijedimo viziju budućnosti. Mijenjamo se da bismo trajali.

Gradimo prepoznatljivost brenda. Održavamo efikasnost na najvišem nivou. Utičemo na konstantan rast tržišnog učešća.

Ambasadori smo kompanije.

M:tel je jedan od tri nacionalna telekom operatera u Bosni i Hercegovini. Naš stručni i posvećeni tim radi zajedno, omogućavajući digitalnu povezanost korisnika, što rezultuje u vrhunskim postignućima i otvara beskrajne nove mogućnosti za dalji razvoj – tehnološki, lični i finasijski.

M:tel brend je prepoznatljiv, a rad na kompleksnim sistemima kakav je telekomunikacioni, je izazov za svakog, a posebno za inženjere – od iskusnih eksperata do profesionalaca početnika.

Radimo sa najnovijim tehnologijama i sistemima, neprestano se obrazujemo, učimo jedni od drugih. Put u budućnost je dio našeg svakodnevnog rada. Znajući da je taj put naporan, zajedno radimo kreirajući humano radno okruženje gdje se poštuje ravnoteža privatnog i poslovnog života. Na tom putu nastojimo da vraćamo nazad zajednici u kojoj živimo i radimo kreirajući bolje životno okruženje za sve nas.

Ukoliko odlučite da se pridružite našem timu, naša vrata su vam uvijek otvorena!