Karijera

Dobrodošli na stranicu karijera kompanije m:tel, gdje možete saznati nešto više o tome šta je u m:tel-u važno i zašto se zaposleni smatraju najvećim kapitalom.

Mi vjerujemo da svakom zaposlenom treba da omogućimo uslove za lični rast i razvoj, jer tako m:tel raste. U našem radnom okruženju ćete imati izuzetne mogućnosti za stručno usavršavanje i sticanje stručnih licenci iz oblasti potrebnih za rad.

Bilo da ste ekspert, tek počinjete sa profesionalnom karijerom ili ste student, m:tel je mjesto za vas!

Ko smo mi?

M:tel čini tim stručnih i posvećenih kolega koji omogućavajući digitalnu povezanost korisnika, što rezultuje u vrhunskim postignućima i otvara beskrajne nove mogućnosti za dalji razvoj – tehnološki, lični i finasijski.

M:tel brend je prepoznatljiv, a rad na kompleksnim sistemima kakav je telekomunikacioni, je izazov za svakog, a posebno za inženjere – od iskusnih eksperata do profesionalaca početnika.

Radimo sa najnovijim tehnologijama i sistemima, neprestano se obrazujemo, učimo jedni od drugih. Put u budućnost je dio našeg svakodnevnog rada. Znajući da je taj put naporan, zajedno radimo kreirajući humano radno okruženje gdje se poštuje ravnoteža privatnog i poslovnog života. Na tom putu nastojimo da vraćamo nazad zajednici u kojoj živimo i radimo kreirajući bolje životno okruženje za sve nas.

Ukoliko odlučite da se pridružite našem timu, naša vrata su vam uvijek otvorena!Pridružite nam se

Saznajte koje aktuelne pozicije trenutno tražimo ili popunite opštu molbu za posao.