Karijera

Dobrodošli na stranicu karijera kompanije m:tel, gdje možete saznati nešto više o tome šta je u m:tel-u važno i zašto se zaposleni smatraju najvećim kapitalom.

Mi vjerujemo da svakom zaposlenom treba da omogućimo uslove za lični rast i razvoj, jer tako m:tel raste. U našem radnom okruženju ćete imati izuzetne mogućnosti za stručno usavršavanje i sticanje stručnih licenci iz oblasti potrebnih za rad.

Bilo da ste ekspert, tek počinjete sa profesionalnom karijerom ili ste student, m:tel je mjesto za vas!

Ko smo mi?

m:tel čini tim stručnih i posvećenih kolega koji omogućavajući digitalnu povezanost korisnika, što rezultuje u vrhunskim postignućima i otvara beskrajne nove mogućnosti za dalji razvoj – tehnološki, lični i finasijski.

m:tel brend je prepoznatljiv, a rad na kompleksnim sistemima kakav je telekomunikacioni, je izazov za svakog, a posebno za inženjere – od iskusnih eksperata do profesionalaca početnika.

Radimo sa najnovijim tehnologijama i sistemima, neprestano se obrazujemo, učimo jedni od drugih. Put u budućnost je dio našeg svakodnevnog rada. Znajući da je taj put naporan, zajedno radimo kreirajući humano radno okruženje gdje se poštuje ravnoteža privatnog i poslovnog života. Na tom putu nastojimo da vraćamo nazad zajednici u kojoj živimo i radimo kreirajući bolje životno okruženje za sve nas.

Ukoliko odlučite da se pridružite našem timu, naša vrata su vam uvijek otvorena!

m:tel Stipendije 2024

Učimo radeći zajedno! Stručna praksa 2024.


Po prvi put m:tel organizuje ljetnu akademiju u kojoj će studenti će imati priliku da upoznaju poslovne procese i tehnologije u našoj kompaniji, uvide razliku između akademskog i profesionalnog rada i osjete timski duh uz saradnju sa drugim timovima.
Pridružite nam se

Saznajte koje aktuelne pozicije trenutno tražimo ili popunite opštu molbu za posao.