Pridružite nam se!

  • Želite karijeru na svjetskom nivou u svojoj zemlji?

  • Napredovanje u poslovnom životu?

  • Ili imati početak pun mogućnosti?

U našoj kući je važno biti posvećen korisniku, da kao uigran tim poslujemo odgovorno, uvijek spremni na promjene, razmišljajući i djelujući u pravcu konstantnog rasta i razvoja kompanije, ponosno predstavljajući kompaniju kao pravi ambasadori, uvijek i na svakom mjestu.


Zašto m:tel?

  • U mtelu ćete imati priliku da radite sa vrhunskim stručnjacima, koji posjeduju zavidno iskustvo u radu u svojim oblastima. Tehnologije i sistemi koji se koriste su u rangu posljednjih svjetskih standarda. Kompanija radi na principima korporativnog upravljanja.

  • Mi nudimo mnogobrojne mogućnosti za razvoj karijere, zavisno od ličnih preferencija, iskustva, kao i radnog postignuća. Tako zaposleni imaju priliku da se razvijaju u domenu projektnog menadžmenta, u ulogama predavača i mentora, raznih stručnih segmenata.

  • Razvoj karijere podržavamo, između ostalog, i kroz brojne obuke i stručna usavršavanja. m:tel podržava zaposlene prilikom pohađanja kurseva i polaganja stručnih ispita i licenci, ne samo iz oblasti IKT-a, već i finansija, prava, projektnog upravljanja. Putem interne akademije, m:akademije, osiguravamo prenos internog znanja između zaposlenih. Dodatno, drugim obukama koje nisu internog tipa redovno nastojimo da unapređujemo profesionalne kompetencije naših zaposlenih.

  • m:tel je stabilno radno okruženje, koje nudi konkurente uslove za rad. Paketom beneficija i bonusa nastojimo da dodatno motivišemo zaposlene na ključnim radnim mjestima. U m:tel-u ćete uvijek zateći prijatnu radnu atmosferu, predusretljive radne kolege, razumijevanje i toplu riječ kada vam je potrebna, ali i veselo društvo kada kod se ukaže prilika za druženje i zabavu!


Aktuelne otvorene pozicije

Otvorena molba za posao

Ispunite opšti obrazac za posao i bićete kontaktirani ukoliko se pojavi potreba za Vašim profilom.