Ponosni smo na prijateljstvo sa Vama

Za dječiji osmijeh… vrijedi učiniti sve. Pa i više od toga!
Biti društveno odgovoran znači težiti srećnijem društvu, radovati se zajedničkim uspjesima, željeti više i bolje za svoje prijatelje, a naročito za našu djecu na kojoj ostaje budućnost. Kompanija m:tel je ponosna na dugogodišnja prijateljstva i partnerstva sa humanitarnim organizacijama, kao i na mnogobrojne donacije i humanitarne akcije za srećnije djetinjstvo naših najmlađih.

Znanje je blago… a ulaganje u znanje je misija za bolju budućnost!
Mnogobrojne su akcije u kojima smo nagrađivali talenat, znanje i izuzetnost. m:tel je bio uz mnoge projekte koji se odnose na obrazovanje u BiH, kao i podrška aktivnostima koje promovišu znanje. Pored toga, kompanija m:tel je sama realizovala niz velikih društveno odgovornih projekata koji se nastavljaju iz godine u godinu, a koje promovišu talenat i obrazovanje.

Kultura je ukras… svega onoga što se zove život!
Svesrdna podrška i tradicija praćenja kulturnih projekata i manifestacija u BiH, naš je način da pružimo ruku prijateljstva svim sferama umjetnosti, te našu predanost u nastojanjima pomognemo promociji umjetnosti i talenta.

Sport je dobra priča… o pozitivnim vrijednostima!
Naša želja je da ohrabrujemo mlade ljude da se bave sportom, kao i da budemo podrška sportskim događajima u našoj zemlji. Kao i do sada, želimo i u budućnosti biti dio sportskih manifestacija i najmlađima poklanjati kvalitetne trenutke bavljenja sportom.

Zdravlje je sreća… koja se ne može kupiti!
Važno je biti uz one kojima je pomoć zaista potrebna. Trudimo se darovati im nadu kroz donacije zdravstvenim ustanovama, a putem našeg Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi kompanije pokloniti ono što je neprocjenljivo - dragocjenu tečnost koja spasava živote.

Muzika je poklon… za dušu!
Muzikom se brišu granice i poklanjaju najljepše emocije drugima. Stoga m:tel odlučno podržava muzičke događaje u BiH.

Zaposleni i njihovo zadovoljstvo … su mjera uspjeha kompanije!
Kompanija m:tel postiže zavidne poslovne rezultate, ali svoje mjesto nalazi i među društveno najodgovornijim kompanijama u BiH, na veliko zadovoljstvo menadžmenta kompanije i njenih zaposlenih.

Ekologija je naš poklon… našoj djeci za budućnost!
Nizom akcija recikliranja, te odgovornog odnosa prema prirodi pokazujemo spremnost da ekološki savjesno poslujemo.

Povezane vijesti