Pridružite se akciji ”Trčimo humano, trčimo za Rijetke”

U toku su pripreme za Banjalučki polumaraton

U periodu od 17. do 19. jula 2020. godine planirano je održavanje Banjalučkog polumaratona – centralne trke na "Vivia Run&More Weekend" festivalu. Kompanija m:tel je i ovoga puta podržala festival, kao i dobrotvornu akciju, koja za cilj ima prikupljanje sredstava za one kojima je to najpotrebnije.

Prijave za humanitarni događaj „Trčimo humano, trčimo za Rijetke“ već su otvorene, a održavanje je planirano za 18. juli. Ideja organizatora je da svaki trkač svoje kilometre pokloni onima kojima je to najpotrebnije.

Potrebno je samo da svaki trkač odredi cijenu svog kilometra i da pronađe donatora/sponzora koji će da ih otkupi.

Taj donator, tj. kupac kilometara, novac uplaćuje na račun „Saveza za rijetke bolesti RS“ i na taj način zajedno doprinosite skupljanju novčanih sredstava za oboljele od rijetkih bolesti.

U okviru najvećeg trkačkog festivala već tradicionalno Banjaluku očekuje: m:tel RMC Banjaluka polumaraton, Beko 10k trka, 5K Team Run G-Drive timska trka na 5km, zabavna trka sa bojama „Color Fun Run“ te Tropic Bambini maraton za klince i klinceze uzrasta od 2-7 godina, te mnoštvo zabavnih sadržaja.

Pridružite se ovoj dobrotvornoj akciji, prijavite se i trčimo za Rijetke!

Više informacija na: https://runandmore.org/trcimo-humano-trcimo-za-rijetke/

Povezane vijesti