Prijateljstva se dokazuju djelima!

Budimo i ostanimo odgovorni!

Protekla dva mjeseca bilo je vrijeme koje je od čitave planete tražilo solidarnost, humanost i odgovorno ponašanje za ličnu dobrobit, kao i za dobrobit ljudi oko nas.

Kompanija m:tel je od samog početka prograšenja pandemije virusa korona, nastojala da opravda slogan pod kojim posluje – imate prijatelje, a na način da djeluje, donira i pomaže svima koji su tu pomoć u teškim vremenima trebali i koji su se ovoj kompaniji obratili, bilo da su to državne institucije, humanitarna udruženja ili pojedinci. „Najmanje je to bilo vrijeme da se našim donacijama i podršci zajednici hvalimo, jer smo svaki poklon darovali od srca“, saopšteno je iz kompanije m:tel.

Svakako, i sama poslujući u teškim okolnostima, zaposleni u ovoj kompaniji su činili sve kako bi omogućili nesmetanu komunikaciju koja je bila od presudne važnosti u vanrednim okolnostima, kako za njene korisnike, tako i za državne institucije, školstvo, te zdravstveni sistem.  

U nizu donacija opreme – laptopa, telefona, televizora, kao i interneta za školarce, ali i medicinske ustanove, nisu zaboravljena ni stara prijateljstva sa onima koji se bave humanim radom i koji će u ovoj kompaniji uvijek imati podršku, poput Centra za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama "Dajte nam šansu - Zvjezdice", JU Centar "Zaštiti me", UG za podršku porodicama, licima i zajednici u mantalnom zdravlju "Zajedno" Banja Luka, UG  Centar za edukaciju "Tvoja riječ", Udruženje roditelja djece oboljele od malignih bolesti "Iskra", Savez za rijetke bolesti, Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" i mnoge druge.

U vremenu koje je ispred nas, nadamo se da ćemo kao zajednica, ali i kao pojedinci i dalje činiti sve da ostanemo humani, da prijateljstva dokazujemo djelima, te da nastavimo da njegujemo dobre prakse, kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu. 

Ostanimo odgovorni!