Ko smo mi

Naša kompanija i mi, zaposleni kao njen najznačajniji potencijal, poslujemo poštujući osnovne vrijednosti koje su izraz zajedničkih uvjerenja i u svakodnevnom poslovnom životu igraju izuzetno važnu ulogu. To su:

Posvećenost korisnicima

Prepoznajemo, razvijamo i zadovoljavamo potrebe korisnika. Prevazilazimo očekivanja korisnika. Siguran smo oslonac. Unapređujemo procese i procedure u cilju poboljšanja komunikacije sa korisnicima.

Uigran tim

Njegujemo timski duh, bez obzira na teritorijalnu udaljenost. Gradimo povjerenje i unapređujemo komunikaciju. Zapošljavamo i zadržavamo najbolje kadrove. Konstantno razvijamo profesionalne potencijale i kompetencije naših ljudi.

Odgovorno poslovanje

Poštujemo korisnike i partnere. Poslujemo odgovorno i pošteno (prema zakonima, pravilima i procedurama). Podržavamo društvenu zajednicu. Pružamo usluge najvišeg kvaliteta.

Usmjerenost ka promjenama

Usmjereni ka promjenama, slijedimo viziju budućnosti. Mijenjamo se da bismo trajali. Prepoznajemo inovativnost, kreativnost i inicijativu zaposlenih. Fleksibilni smo i prilagodljivi promjenama.

Konstantan rast i razvoj kompanije

Gradimo prepoznatljivost brenda. Doprinosimo konstantnom rastu kompanije. Održavamo efikasnost na najvišem nivou. Utičemo na konstantan rast tržišnog učešća.

Ambasadori kompanije

Posvećeni i lojalni kompaniji i našim uslugama. Ambasadori smo kompanije u toku i van radnog vremena. Osjećamo pripadnost kompaniji.

Naše vrijednosti su put i sredstvo koje nas vode ka istom cilju, one su naša filozofija, principi i uvjerenja kojih se držimo na tom putu. Ovim vrijednostima postavljamo putokaze u pravcu što uspješnijeg poslovanja i rezultata kojima težimo. Na čvrstim temeljima naše kompanije raste i razvija se moćan brend, čiji smo ambasadori uvijek i na svakom mjestu. 

Povezane vijesti