Dodjelom nagrada završen PAF 2024.

Prijateljska podrška m:tel-a Festivalu i ove godine

Treći po redu Pozorišni akademski festival, nakon četiri festivalska dana i sedam izvedenih predstava, završen je 30. juna dodjelom nagrada.

mtel, PAF, dodjela nagrada, društvena odgovornost

Žiri ovogodišnjeg festivala izabrao je najbolje glumice i glumce festivala, a donio je i odluku o dodjeli specijalne nagrade, te glavne nagrade za najbolju predstavu.

Ovoga puta, nagrada za najbolju predstavu otišla je u ruke studentima Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci za predstavu „Hekaba”. Nagradu je u ime m:tel-a kao, prijatelja ovog festivala, dodijelila Sandra Stanić, glavni saradnik za društvenu odgovornost kompanije.

mtel, PAF, dodjela nagrada, društvena odgovornost

Predstava „Hekaba“ koju je sa studentima glume Akademije umjetnosti Banjaluka, postavio glumac i profesor Radoslav Milenković, osvojila je i specijalnu nagradu, kao i srca publike koja ju je visoko ocijenila.

mtel, PAF, dodjela nagrada, društvena odgovornost

Banjaluka je, održavanjem ovog festivala, dobila još jednu tradicionalnu manifestaciju koja već treću godinu zaredom dokazuje da je umjetnost važan dio života ovog grada. Kompanija m:tel je prepoznala potencijal Festivala, te pružila podršku njegovom održavanju i ove godine.