„Poklon Republici“ na Svjetski dan muzike

Kompanija m:tel podržala je grandiozan i nesvakidašnji događaj - godišnji koncert Univerziteta u Banjaluci, neobični spoj simfonijskog orkestra i DJ-ja.

Završetak nastave u akademskoj 2023/2024. godini i Svjetski dan muzike, obilježen je koncertom u Univerzitetskom gradu u Banjaluci, a pod nazivom „Poklon Republici”. Na koncertu je nastupilo oko 80 izvođača Simfonijskog orkestra Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci u saradnji sa Simfonijskim orkestrom Srpskog narodnog pozorišta Novi Sad.

mtel, Godišnji koncert Univerziteta u Banjaluci

Ovo fantastično veče, pored uživanja u uvertirama poznatih opera, te opereta, posjetioci su imali priliku slušati i izvođenje muzike iz filmova poput muzike iz „Šindlerove liste“, „Kuma“, „Igre prijestola“, „Gospodara prstenova“, „Montevideo, Bog te video“, „Otpisanih“, „Nacionalne klase“ i drugih poznatih naslova.

mtel, Godišnji koncert Univerziteta u Banjaluci

Svakako, izvođenje numera „Losing It“, „Opus“ i „Knight of the Jaguar“, u nesvakidašnjem spoju simfonijskog orkestra i DJ-ja Mladena Tomića koji ima svjetsku karijeru, oduševio je sve prisutne na ljetnoj sceni univerzitetskog grada.

Kompanija m:tel dio je svih dobrih priča, te podrška umjetnosti i kulturnim dešavanjima poput ovog godišnjeg koncerta.