Uz pomoć m:tel-a još jedno banjalučko naselje dobilo moderni sportski teren

Kompanija m:tel bila je dio još jednog društveno odgovornog projekta, ovoga puta obnove sportskog terena u naselju Kočićev vijenac u Banjaluci

U banjalučkom naselju Kočićev vijenac, Grad Banjaluka uz prijateljsku podršku kompanije m:tel koja je za ovu namjenu izdvojila 50.000 KM, obnovili su sportski teren čime je ovo naselje dobilo moderni teren po svjetskim standardima.

U pristustvu mnogobrojnih građana, mališana naselja Kočićev vijenac, puštanjem balona, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i izvršni direktor za prodaju kompanije m:tel Milosav Parezanović, proglasili su ovaj teren otvorenim za sve sportiste i rekreativce.

mtel, društvena odgovornost, sportski teren, Banjaluka, donacija

Obraćajući se prisutnima, Milosav Parezanović je rekao da ova kompanija kao društveno odgovorna pomaže sugrađane na različite načine: „Na ovaj način, gradeći mjesta za igru, zabavu i druženje ostavljamo svojevrstan poklon za doprinos gradu za razvoj budućih generacija“. On je naglasio da dugogodišnje prijateljstvo s Gradom Banjaluka rezultira upravo ovakvim projektima, te dodao da m:tel ulaže mnogo u sport i sportske manifestacije širom zemlje. „Ulažemo u ovakve projekte zato što želimo da ukažemo na važnost podrške svim oblicima promocije pozitivnih vrijednosti, zdravog odrastanja naše djece i mladih, jer samo tako možemo da očekujemo dobro u budućnosti. Želim da ovi tereni budu mjesto druženja i zabave na pravi, sportski način“, naglasio je Parezanović.

mtel, društvena odgovornost, sportski teren, Banjaluka, donacija

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je ovom prilikom izjavio da je ovo peti sportski teren koji je dobio novo ruho po svim svjetskim standardima. „Ovdje su fudbalski, košarkaši tereni, dakle multifunkcionalno sportsko igralište. Podloga na terenu je u rangu one na kojoj se igra US Open. To je podloga koja amortizuje određene pritiske i udarce, dakle pruža potpunu bezbjednost za sve naše rekreativce“, naglasio je Stanivuković.

Ovom, ali i svim drugim donacijama i društveno odgovornim aktivnostima i projektima, kompanija m:tel aktivno učestvuje u životu svojih sugrađana, pomažući zajednici na sve moguće načine, bilo da je riječ o obrazovanju, kulturi, humanosti, umjetnosti ili sportu.