m:tel ponovo u posjeti Vukosavlju

Kompanija m:tel je 19. maja 2023. godine, ponovo posjetila Vukosavlje, kako bi odnijela pakete pomoći socijalno ugroženoj kategoriji stanovništva ove opštine

Prethodne godine, u okviru akcije Niste sami, imate prijatelje, kompanija m:tel je donirala pakete hrane i higijenskih proizvoda Centru za socijalni rad Vukosavlje, a za potrebe njihovih štićenika. I ove godine, predstavnici kompanije m:tel posjetili su Centar za socijalni rad u ovoj opštini, i tom prilikom im uručila 30 paketa pomoći.

„Ovo nije prvi put da smo u Vukosavlju, kako bismo Centru za socijalni rad pomogli da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Putem akcije ’Niste sami, imate prijatelje’ koja traje od 2021. godine, posjetili smo mnogo krajeva u BiH, odnijeli mnogo paketa hrane i higijenskih proizvoda, drva za ogrjev, građevinskog materijala, obnovili kuće, fiskulturne sale, škole, darivali potrebnu opremu i alat, ali i pružili druge oblike pomoći“, izjavila je ovom prilikom Sandra Stanić, glavni saradnik za društvenu odgovornost kompanije m:tel.

Centar za socijalni rad Vukosavlje, povodom Međunarodnog dana porodice, koji se obilježava 15. maja, pokrenuo je akciju prikupljanja paketa pomoći za najugroženije porodice ove opštine. Po riječima direktorke Centra Tanje Prnjić, ova akcija se odnosi na porodična domaćinstva koja žive u teškim materijalnim i socijalnim uslovima. „Našoj humanitarnoj akciji povodom Međunarodnog dana porodice se odazvala kompanija m:tel kojoj zahvaljujem na humanosti koju je i ovoga puta iskazala. Nadamo se da ćemo imati odaziv i od ostalih privrednih subjekata, te da ćemo i ubuduće organizovati ovakve akcije prikupljanja paketa pomoći“, rekla je Tanja Prnjić.  

Kako i prilikom prethodnih realizovanih ovakvih i sličnih donacija u okviru akcije „Niste sami, imate prijatelje“, predstavnici m:tel-a su naročito naglasili da društvena odgovornost predstavlja važan segment poslovanja ove kompanije, kao i da se nadaju da će njihov primjer biti motivacija i ostalima da pomažu zajednici i pojedincima kojima je pomoć potrebna.