m:tel telekomunikacioni partner prvog Međunarodnog industrijskog sajma

Podrška razvoju i promociji industrije

Prvi međunarodni industrijski sajam, sajam građevinarstva, mašinstva i metalne industrije “SARAJEVO INDUSTRY FAIR – SIF 2023” održava se u Sarajevu u periodu od 18.05. do 20. 05. 2023. godine. Tokom sajma posjetiocima će biti pružena jedinstvena prilika za istraživanje novih proizvoda i tehnologija te sticanje vrijednih informacija o ovim industrijama.

Ovaj događaj otvara vrata za poslovne mogućnosti, pomažući izlagačima da uspostave nove kontakte, potencijalne kupce i partnere. Osim toga, “SIF 2023” pruža platformu za razmjenu znanja, iskustava i najboljih praksi među stručnjacima i profesionalcima iz industrije. Održavanje Sajma industrije u Sarajevu ima pozitivan uticaj na lokalnu ekonomiju i poslovnu zajednicu. Osim privlačenja investitora i poslovnih prilika, sajam takođe pruža mogućnost promocije lokalnih industrija na međunarodnoj sceni.

m:tel je podržao organizaciju i ovog prestižnog sajma, a posjetioci su mogli da prisustvuju prezentaciji kompanije m:tel na temu”Smart building rješenja”.