Savremene teme i najnovije tehnologije u novom broju m:tel m:agazina

Top 10 tehnologija, zanimljivi intervjui, zvijezda ponude i mnoge druge teme koje će vam privući pažnju

Potražite online izdanje novog m:agazina jer smo vam pripremili mnogo toga.

U prve zimske dane ušli smo s jednim od najvećih događaja u svijetu – Svjetskim prvenstvom u fudbalu, u kojem je trofej najboljeg tima odnijela Argentina. Ipak, za nas važniji trofej jeste onaj za najbolju mobilnu mrežu u BiH.

U „Temi broja“ pročitajte pregled top 10 tehnoloških trendova koji nas očekuju u ovoj godini, zatim kako će vještačka inteligencija oblikovati digitalni svijet, kakav napredak ostvaruje Web3, ali i o napretku u vezi s novim izvorima održive energije.

Osim Svjetskog prvenstva u fudbalu, sport je prožet i kroz intervju sa našim Pavlom Dujakovićem, trenutno prvim karatistom na Svjetskoj rang-listi u konkurenciji U21 do 60 kg.

Pročitajte i intervju sa Jelenom Vučić, akademskom slikarkom, koja je do sada imala pet samostalnih izložbi, ali je upravo prošlogodišnja „Između ljudskog i božanskog, vidljivog i skrivenog“, održana u Banskom dvoru u Banjaluci, izazvala najviše pažnje javnosti.

Još jedna izložba u Banskom dvoru nam je privukla pažnju, tako da u ovom broju m:agazina možete pročitati i o tome kako je izgledao građanski život u Banjaluci tridesetih godina prošlog vijeka, u vrijeme Vrbaske banovine.

Nadamo se da ćete uživati u novom broju m:agazina!