Poštujmo pravila, ostanimo bezbjedni!

Kako bismo učinili sve da zaštitimo svoje korisnike, kao i zaposlene, predlažemo korišćenje digitalnih servisa, a uveli smo posebne mjere i u našim prodajnim mjestima

Poštujući sve mjere koje su propisale nadležne institucije, kompanija m:tel u svojim prodajnim mjestima širom RS i BiH sprovodi dodatnu potrebnu dezinfekciju, a kako bi omogućio sve uslove za bezbjednost korisnika koji dolaze u prodajna mjesta. 

Upravo iz razloga bezbjednost svih svojih korisnika i zaposlenog osoblja, potrebno je da se svi zajedno pridržavamo propisanih mjera, kao što su održavanje rastojanja sa drugim korisnicima u prodajnom mjestu, poštovanje određene mjere da unutar prodajnog mjesta mogu da borave najviše dva korisnika, dok ostali stoje ispred održavajući distancu od minimum 1,5 m. Svakako, potrebno je pridržavanje i propisanih preventivnih mjera i pravila higijene.

U ovom periodu nužno je da svi korisnici poštuju okvir mjesta predviđenog za čekanje, kao i da ne dodiruju izložbene predmete u prodajnom mjestu.

Radno vrijeme prodajnih mjesta, kao i sve informacije u vezi sa eventualnim izmjenama u radu ovih mjesta, možete pronaći ovdje

Podsjećamo sve svoje korisnike da, ukoliko imaju mogućnost, svojim uslugama pristupe putem naših digitalnih kanala komunikacije, kako bismo svi zajedno ostali bezbjedni. Informacije o načinima pristupanja uslugama m:tel-a putem naših digitalnih servisa i kanala komunikacije, pronađite na http://blog.mtel.ba/mtel-stiteci-sebe-stitimo-druge/, a na istoj adresi pročitajte i mnoštvo novih i korisnih informacija za korisnike.

Sve informacije o m:tel uslugama možete dobiti i na broj telefona 0800 50 000.

Tu smo za vas! Imate prijatelje!