Poklon za povjerenje u m:tel usluge

m:tel vrijednim poklonom nagradio 100.000. ovogodišnji ulazak u poslovnicu m:tel-a u Gospodskoj ulici u Banjaluci i povjerenje ukazano izborom m:tel usluga

Kompanija m:tel svojim korisnicima osim modernih i kvalitetnih usluga, putem svoje mreže poslovnica širom BiH, nudi i najbolje korisničko iskustvo.

Jedna od takvih moderno opremljenih poslovnica, u koje  korisnici rado svraćaju je i m:tel prodajno mjesto u Gospodskoj ulici u Banjaluci, koje je od svog otvaranja jedno od najposjećenijih prodajnih mjesta kompanije m:tel u BiH.

Generalni direktor kompanije m:tel, Marko Lopičić je uručio poklon Goranu Čorokalu, koji je bio 100.000. korisnik ove godine koji je posjetio ovo m:tel prodajno mjesto.

 „Kompanija m:tel konstantno prati potrebe svojih korisnika i kroz naše usluge omogućujemo najsavremenija tehnološka rešenja. U našim moderno opremljenim poslovnicama širom BiH i uz asistenciju našeg vrednog osoblja, korisnici mogu da se upoznaju sa svim uslugama m:tel-a. Upravo na ovim prodajnim  mestima gradimo nova prijateljstva. A ovaj  poklon dokaz je da nagrađujemo i poverenje ukazano izborom naših usluga“, rekao je Lopičić.

 „Zadovoljan sam svim uslugama kompanije m:tel, a na prodajnim mjestima uvijek dobijem sve potrebne informacije. Tako je bilo i ovog puta kada sam postao korisnik nove m:tel usluge i 100.000. korisnik koji je ove godine ušao u ovu m:tel poslovnicu. Ko bi rekao da ću za to da dobijem i poklon“, rekao je prilikom uručenja poklona Čorokalo.

Kompanija m:tel će i dalje nagrađivati povjerenje ukazano izborom m:tel usluga. Zato posjetite naše poslovnice da zajednički pronađemo uslugu po vašoj mjeri, a ko zna, možda baš vi postanete naš sljedeći jubilarni korisnik!