Kreće deveti Jahorina Ultra Trail – novi izazovi, nove uspomene

Kompanija m:tel prijatelj atraktivnog trail takmičenja

Najveće takmičenje u Bosni i Hercegovini u trail trčanju stazama, koje povezuju Jahorinu s Bjelašnicom, Ravnom planinom, Romanijom i Trebevićem održaće se u subotu 22. i nedjelju 23. jula ove godine.

Trkači će moći da se oprobaju u četiri trke – mini trka od 10 kilometara, midi trka od 31 kilometar, maksi trka od 70 kilometara i ultra trka duga 140 kilometara, koja kreće sa mjesta gdje se spajaju rijeka Drina i Rzav.

Svake godine sve je više takmičara koji otkrivaju ljepote Jahorine, olimpijske planine koja je ljeti još ljepša nego zimi. Pozivamo vas da posjetite Jahorinu, podržite takmičare Ultra Trail trka i da jednostavno uživate u nestvarnoj ljepoti prirode.

Mtel, Jahorina Ultra Trail, takmičenje

Posjetite i m:tel kutak na Jahorini, gdje vas očekuju odlični pokloni i iznenađenja kao i poklon kodovi za mobilni internet.

Kompanija m:tel je obezbijedila nagrade za tri najuspješnija takmičara i ponosni je sponzor ovog takmičenja gdje se u oazi očaravajuće netaknute prirode njeguju sportske aktivnosti, takmičarski duh i prave vrijednosti.