Kako m:tel može da vam pomogne da od kuće završite svoje obaveze?

Kreirajte Moj m:tel nalog

Kreirajte nalog Moj m:tel na našem sajtu i bez odlaska u poslovnicu uređujte vaše usluge, provjerite stanje računa i uplata, prijavite se za elektronsku dostavu računa, aktivirajte dodatne TV pakete...

Pregledajte i upravljajte uslugama

Na portalu Moj m:tel možete pregledati sve Vaše aktivne usluge, upravljati sa njima, aktivirati dodatke, vidjeti vaše račune i još mnogo toga.

Prijavite se za elektronsku dostavu računa!

Osigurajte sebi dostavu računa u elektronskoj formi na vašu email adresu. Zaboravite na papirnu formu i prijavite se odmah putem Moj m:tel portala u dijelu Računi.

TV To Go

Iskoristite gratis TV To Go uslugu u okviru svog IPTV paketa i obezbjedite sebi dodatni ekran u kući. Aktivirajte odmah elektronskim putem, iz udobnosti svoje kuće.

Dopunite se online

Dopunite se online VISA, MasterCard ili Maestro platnim karticama putem sajta mtel.ba, bez provizije i uz bonuse do 10GB za svaku dopunu preko 5KM.

Platite račun online

Platite račun online VISA, MasterCard ili Maestro platnim karticama putem sajta mtel.ba u tri koraka i sa karticama bilo koje banke, domaće ili strane. Račun možete platiti i za najmilije.

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 0800 50 000. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek smo vam dostupni na Facebooku, Youtubeu i Instagramu.

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje.