Kompanija m:tel snažan partner tokom pandemije, rekao premijer Višković

Sektor telekomunikacija je veoma važan za cijeli sistem i zajednicu istakao je predsjednik Vlade RS Radovan Višković povodom svjetskog Dana telekomunikacija

Povodom 17. maja, koji je u svjetskom kalendaru označen kao Dan telekomunikacija i informacionog društva,  predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković naglasio je veliki značaj koji ovaj sektor ima u modernom društvu, te čestitao ovaj dan svim subjektima koji se bave ovom oblašću.

„Omogućujući protok informacija i opštu povezanost ljudi, i u ovom kriznom periodu pandemije koji je zahvatio cijeli svijet, sektor telekomunikacija je odigrao jednu od najvažnijih uloga u borbi čitave zajednice protiv ovog virusa.

Na primjeru kompanije m:tel, u kojoj smo i ovoga puta imali snažnog partnera i prijatelja kada je u pitanju ne samo poslovni segment, nego i društvena odgovornost, jasno je kolika važnost je ovog sektora za cijeli sistem i zajednicu.

Obilježavanjem Svjetskog dana telekomunikacija i informacionog društva podiže se svijest o doprinosu ove oblasti razvoju društava i ekonomija generalno, a ova godina i pandemija virusa korona je naročito dokazala koliko moderne tehnologije iz ove oblasti zapravo predstavljaju jednu od okosnica društvenog i privrednog života 21. vijeka“, rekao je povodom Svjetskog dana telekomunikacija i informacionog društva premijer Višković.