Obavještenje o izmjeni uslova pružanja integrisanih usluga

Novi, izmijenjeni uslovi pružanja integrisanih usluga.

Obavještavamo vas da će se od 29. marta 2019. godine primijenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja integrisanih usluga.

Korisnicima paketa integrisanih uslugaTV+NET+TEL+MOB:S, TV+NET+TEL+MOB:M i TV+NET+TEL+MOB:L, kojima je preostalo tri i manje mjeseci (obračunskih perioda) do isteka minimalnog perioda trajanja ugovora po osnovu kupovine paketa mobilnog telefona, a koji izvrše promjenu na pakete integrisanih usluga TV+NET+TEL+MOB:S+, TV+NET+TEL+MOB:M+ i TV+NET+TEL+MOB:L+ i zaključe ugovor sa novim minimalnim periodom trajanja po osnovu kupovine paketa mobilnog telefona, odobrava se promjena paketa bez plaćanja naknade definisane važećim Cjenovnikom Mtela za promjenu navedenih postojećih paketa integrisanih usluga TV+NET+TEL+MOB u slučaju kada minimalni period trajanja ugovora nije istekao.

Ostali uslovi i cijene pružanja integrisanihusluga ostaju nepromijenjeni.

Posebne uslove pružanja integrisanih usluga koji će se primijenjivati od 29. marta 2019. godine, možete da pogledati ovdje:


Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.