Obavještenje o izmjeni uslova korišćenja postpaid tarifnih modela Pretplata

Obavještavamo vas da će se od 1.decembra 2018. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi korišćenja postpaid tarifnih modela Pretplata:XS, Pretplata:S, Pretplata:S Net, Pretplata:M, Pretplata:L, Pretplata:XL i Pretplata:XXL.

Korišćenje ovih tarifnih modela osim Pretplata:XS, biće omogućeno samo rezidencijalnim i poslovnim korisnicima koji već koriste navedene tarifne modele, dok se korišćenje tarifnog modela Pretplata:XS omogućava kako postojećim tako i  novim  rezidencijalnim i poslovnim korisnicima postpaid usluge mobilne telefonije.

Za korisnike postpaid tarifnih modela Pretplata:XS, Pretplata:S, Pretplata:S Net, Pretplata:M, Pretplata:L, Pretplata:XL i Pretplata:XXL koji koriste određene tarifne modele po osnovu više zaključenih pretplatničkih ugovora/brojeva, ukida se mogućnost prenosa minimalnog perioda trajanja ugovora sa jednog pretplatničkog ugovora/broja na drugi pretplatnički ugovor/broj za koji nije ugovorena obaveza minimalnog perioda trajanja ugovora.

Posebne uslove korišćenja postpaid tarifnih modela Pretplata:XS, Pretplata:S, Pretplata:S Net, Pretplata:M, Pretplata:L, Pretplata:XL i Pretplata:XXL koji će se primjenjivati od 1. decembra 2018. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.