Novi televizisjki sadržaji u okviru m:tel TV-a

Od 20. juna 2018.godine, korisnici m:tel TV paketa uživaće u dodatnim televizijskim sadržajima.

Rezidencijalnim korisnicima u osnovnom i mini paketu, poslovnim korisnicima u paketima: Osnovni Biz, Osnovni Biz 1 i Osnovni Biz 2, te korisnicima hotelskog IPTV rješenja u paketu Osnovni Hotel, na poziciji 027 biće dostupan kanal Balkan TV.

Rezidencijalnim korisnicima u okviru dodatnog Filmbox paketa biće na raspolaganju i kanali Gametoon i FilmBox Premium na pozicijama 215 i 340.

Balkan TV  (027) koji se emituje iz Novog  Sada  je moderan, savremen, urban medij koji je otvoren prema svim gledaocima, a glavni cilj su mu obrazovanje, informisanje i zabava.

Gametoon (215) je zabavni TV kanal namijenjen svim zaljubljenicima u gaming i eSportove. Kanal pruža gledaocima jednistvenu priliku da igraju igrice na mobilnim uređajima i da dijele rezultate na kanalu. Gametoon takođe sadrži i recenzije igara, eSport turnire, popularne streamer-e, kao i najbolje viralne sadržaje sa Internet-a.

FilmBox Premium (340) je kanal sa premium filmskim sadržajem i najnovijim filmskim ostvarenjima. Poznati holivudski naslovi sa najpopularnijim zvijezdama, nagrađivani evropski filmovi kao i najbolji filmski sadržaji na lokalnom tržištu dostupni su filmskim zaljubljenicima na kanalu FimBox Premium.

Uživajte u novim sadržajima u okviru svog m:tel TV paketa!