Obavještenje o izmjeni PU-a pružanja usluge fiksne telefonije i PU-a pružanja IP Centrex usluge

1. jula 2018. godine primjenjivati novi, izmijenjeni Posebni uslovi

Obavještavamo vas da će se od 1. jula 2018. godine primjenjivati novi, izmijenjeni Posebni uslovi pružanja usluge fiksne telefonije kao i Posebni uslovi pružanja IP Centrex usluge.

U skladu sa Pravilom o izmjeni i dopunama Pravila 67/2012 o modelu rebalansa cijena govornih telefonskih usluga u BiH Regulatorne agencije za komunikacije, u okviru usluga fiksne telefonije i IP Centrex, mijenja se cijena razgovora prema ostalim mobilnim mrežama u BiH.  Cijena razgovora prema ostalim mobilnim mrežama u BiH će od 1.jula 2018.godine  iznositi 0,276 KM (sa PDV-om) po minuti.

U okviru IP Centrex  usluge, u ponudu se uvodi mogućnost korišćenja usluge uz zaključenje ugovora na neodređeno vrijeme. U slučaju da se na lokaciji korisnika usluga realizuje putem IP Centrex PBX načina realizacije, za korišćenje usluge na toj lokaciji korisnik ne može zaključiti ugovor na neodređeno vrijeme bez minimalnog perioda trajanja.

Cijene i uslovi korišćenja IP Centrex usluge uz zaključenje ugovora na neodređeno vrijeme, definisani su kako slijedi:

 Cijena za zasnivanje pretplatničkog odnosa:

-          35,10 KM sa PDV-ompo IP Centrex priključku,

-          cijena za obezbjeđivanje tehničkih mogućnosti odgovara cijeni definisanoj za korišćenje IP Centrex usluge uz zaključenje ugovora na minimalni period trajanja od 12/24 mjeseca,

  • ostale cijene i uslovi korišćenja IP Centrex usluge primjenjivaće se u skladu sa cijenama i uslovima definisanim za korišćenje IP Centrex usluge uz zaključenje ugovora sa minimalnim periodom trajanja od 12/24 mjeseca.  

Takođe, Posebnim uslovima za pružanje IP Centrex uslugese definiše da je maksimalan broj istovremenih poziva po IP Centrex priključku tri, uključujući i dolazne i odlazne pozive.

Ostali uslovi i cijene korišćenja uslugaIP Centrex i fiksne telefonije ostaju nepromijenjeni.

Posebne uslove pružanja usluge fiksne telefonije i Posebne uslove pružanja IP Centrex usluge koji će se primjenjivati od 1. jula 2018. godine, možete da pogledate na linkovima  ispod:

FT

IPC


Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.