Pređite na bolje

Uzmite svojih 100 KM na UniCredit Mastercard kartici, kupite telefon i surfujte uz duplo više neta

Pretplata tarife m:tel-a su najbolji izbor za sve koji žele odlične bonuse, besplatne pozive, povoljnije razgovore i neograničen mobilni internet.

Za sve nove postpaid korisnike koji prelaze iz drugih mreža u m:tel, ali i one koji odluče preći sa Dopune na Pretplata: S ili Pretplata: S Net tarifu, m:tel je pripremio novčani poklon, ali i duplo više brzog interneta.

Ukoliko se odlučite za Pretplata: S tarifu, pored 100 KM na UniCredit Mastercard kartici i velikog izbora uređaja koje možete kupiti po povoljnim cijenama, dobijate i 1 GB mobilnog interneta mjesečno. Pretplata: S tarifa vam nudi 200 minuta besplatnih razgovora prema svim mrežama u BiH, 50 minuta prema mts mobilnoj mreži, te neograničene razgovore prema Prijatelj broju iz m:tel mreže, kao i neograničen broj SMS-ova prema svim mrežama u BiH.

U Pretplata: S Net tarifi, pored navedenog iznosa na Mastercard kartici i odlične ponude uređaja koje možete birati po nižim cijenama, čeka vas i čak 8 GB interneta mjesečno, uz neograničen broj SMS-ova prema svim mrežama u BiH, neograničene razgovore sa m:tel Prijatelj brojem, 100 besplatnih minuta prema svim mrežama u BiH, kao i 50 minuta prema mts mobilnoj mreži.  

 Za više informacija pozovite korisnički servis m:tel-a na besplatan broj telefona 0800 50000 ili posjetite bilo koje prodajno mjesto u vašem gradu.