Obavještenje o izmjeni uslova pružanja VPN EXCLUSIVE usluge

Izmijenjeni uslovi pružanja VPN EXCLUSIVE usluge.

Obavještavamo vas da će se od 01. juna 2018. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja VPN EXCLUSIVE usluge.

U okviru Posebnih uslova pružanja VPN EXCLUSIVE usluge vrši se smanjenje cijene mjesečne pretplate po priključku za korišćenje VPN EXCLUSIVE usluge, smanjenje količine podataka uključenih u mjesečnu pretplatu, kao i cijena prenosa podataka nakon iskorišćenog bonusa.

Izvršena je i izmjena obračunske jedinice za pozive, tako da umjesto 10+1 sekunda, obračunska jednica iznosi 60+60 sekundi.

Definisana je nova cijena za poziv unutar VPN grupe koja iznosi 0,07 KM sa PDV-om, kao i cijena za uspostavu poziva unutar VPN grupe koja iznosi 0,07 KM sa PDV-om.

Korisnici VPN EXCLUSIVE usluge imaju mogućnost da u VPN grupu uključe i pretplatničke brojeve korisnika usluge fiksne telefonije Mtela, prema kojima ostvaruju pozive po cijeni definisanoj Cjenovnikom Mtela za pozive unutar VPN grupe korisnika VPN EXCLUSIVE usluge.

Takođe, za korisnike VPN EXCLUSIVE usluge više neće biti u ponudi paketi sa USB modemima.

Posebne uslove pružanja VPN EXCLUSIVE usluge koji će se primjenjivati od 01. juna 2018. godine, možete da pogledate na linku ispod:


Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.