Živopisan, moćan, jedinstven - iPhone 11 ponovo u m:tel ponudi

Omiljeni telefon pronađite u m:tel shop-u za samo 36,10 KM mjesečno

Ljubitelji iPhone mobilnih telefona ponovo u m:tel ponudi mogu pronaći novi iPhone 11. Jedan od najprodavanijih modela, i dalje veoma popularni telefon iz Apple ponude, iPhone 11 je odličan izbor za svakoga ko želi pouzdan uređaj po pristupačnoj cijeni.

Ovaj moćni uređaj pružiće vam sve ono što želite od telefona - sjajna kamera sa dvostrukim sočivom koja uključuje noćni režim, vrhunski procesor dovoljno brz za sve zadatke i trajanje baterije koje je u rangu sa baterijom iPhone 12 modela.

Ultra širokougaona kamera snima četiri puta više scene od standardnog širokog objektiva, što je čini idealnom za pejzažne fotografije, slike arhitekture, uske snimke i još mnogo toga a ultra širokougaona kamera snima sa vidnim poljem od 120 stepeni.  

Obje kamere rade zajedno da bi omogućile portretni režim za ljude, kućne ljubimce, objekte i još mnogo toga.

Unutar iPhone 11 telefona nalazi se A13 Bionic 7 nm čip zajedno sa trećom generacijom Neural Engine-a. Brzo mašinskoučenje u A13 omogućavaju procesoru da isporuči više od 1 bilion operacija u sekundi, a Neural Engine je brži nego u prethodnim čipovima za analizu fotografija i videa u realnom vremenu.

Iskoristite trenutak za novi iPhone 11 koji je od sada ponovo dostupan u m:tel ponudi, po nižoj cijeni i na rate od samo 36,10 KM mjesečno, uz preporučenu m:tel Top tarifu!

Požurite, jer zalihe su ograničene!