Zašto Dječija TV i kako da je aktivirate

Besplatna funkcionalnost za moderno doba i moderne roditelje u okviru m:tel IPTV-ja

Kao društveno odgovorna kompanija, m:tel nastoji svojim korisnicima ponuditi sve mogućnosti koje u oblasti telekomunikacija moderno doba podrazumijeva. Naročita pažnja se poklanja najmlađima, pa je u okviru m:tel IPTV paketa korisnicima, već godinama unazad, potpuno besplatno omogućena funkcionalnost Dječija TV, što zajedno sa opcijom Roditeljska pažnja, roditeljima omogućava kontrolu sadržaja koju će djeca gledati.

Dječija TV omogućuje roditeljima da zaštite svoje dijete od neprimjerenih TV sadržaja, posebno odabranim sadržajima primjerenim uzrastu djece, te podešavanjem vremena koje želite da vaši najmlađi članovi porodice provode ispred TV ekrana.

Ulazak, odnosno izlazak iz okruženja Dječije TV zahtijeva poseban PIN kod, što je olakšica za svakog savjesnog roditelja.

Kako aktivirati funkcionalnost Dječija TV?

Aktivaciju možete izvršiti odlaskom u glavni meni te izborom sekcije „TV“ > „Dječija TV“ ili jednostavno klikom na OK dugme.

Nakon prvog pokretanja, sva ostala podešavanja aplikacije se mogu vršiti u glavnom meniju u sekciji "Podešavanja" > "Dječija TV podešavanja".

U podešavanjima ćete naći i opciju za sadržaj videoteke, a koji je prilagođen uzrastu djeteta koje ste u ovoj aplikaciji naveli.

Zašto Dječija TV?

Praktično, izborom aktiviranja Dječije TV, roditelji mogu kreirati dva TV okruženja – jedno za njih, a drugo za njihovu djecu, ali i kontrolisati sadržaj koji će djeca gledati u odnosu na preporučenu starosnu granicu.

Uz Dječiju TV, možete u svakom trenutku da budete potpuno bezbrižni dok vaši mališani gledaju televiziju sa sadržajima prilagođenim njihovom uzrastu.