m:tel i Xiaomi poklanjaju Mi Airdots 2 True Wireless slušalice

Zaviri u m:tel ponudu i počasti se savršenim uređajima i sjajnim poklonima

Treba ti muzika u svakoj prilici?

Odluči se za novi Xiaomi Note 10 5G jer na poklon dobijaš i Mi Airdots 2 True Wireless slušalice sa sjajnim zvukom bez ograničenja kabla.

Redmi Note 10 karakteriše AMOLED DotDisplay od 6,43 inča i dual zvučnici koji pružaju jedinstveno stereo iskustvo. Dolazi u tri upečatljive boje sa redizajniranim senzorom za otisak prsta koji se nalazi u ravni sa bočnom stranom uređaja, što ga čini neprimjetno integrisanim i lakim za upotrebu. Staklo Corning® Gorilla® na prednjoj strani otežava oštećenje uređaja od padova ili ogrebotina.

Redmi Note 10 pokreće potpuno novi Qualcomm® Snapdragon™ 678 čipset. Njegova 11 nm procesna tehnologija omogućava manju potrošnju energije, dok njegova gigantska baterija od 5000 mAh održava uređaj napunjenim čak i tokom perioda intenzivne upotrebe. Treba ti punjenje, ali nemaš vremena? Redmi Note 10 poseduje zapanjujuće brzo žičano punjenje od 33 W - gotovo dvostruko snažnije od prethodne generacije.

Ukoliko si ljubitelj dobre fotografije Redmi Note 10 nudi kvalitetne mogućnosti fotografisanja i videografije bez kompromisa. Njegova glavna kamera od 48 MP snima zapanjujuće detaljne slike, dok senzori za makro snimke i dubinu od 2 MP omogućavaju kvalitetne slike izbliza. Četvorostruku kameru karakteriše i ultraširokougaona kamera od 8 MP, tako da možeš da slikaš velike pejzažne snimke ili grupišeš slike bez straha da ćeš nekoga isjeći iz kadra. Sadržaj možeš da snimaš poput profesionalaca pomoću novog Redmi Note 10 novog Pro time-lapse režima koji radi u lošim uslovima osvjetljenja.

Redmi Note 10 predstavlja spoj ljepote i funkcionalnosti.

Uz poklon slušalice i neograničenu komunikaciju u m:tel Pretplata + tarifama, da li ti je potrebno još nešto?

Ukoliko je tvoja tarifa ona sa najviše mobilnog interneta (Pretplata S Net+) ovaj savršeni uređaj može biti tvoj uz mjesečnu ratu od 16,66 KM, a uz to možeš da iskoristiš i popust na cijenu tvoje odabrane mjesečne pretplate.

Svakako požuri jer ukoliko želiš i do savršenih slušalica odluči se što prije, zalihe su ograničene.