Obavještenje o izmjeni uslova korišćenja tarifne opcije Internet za korisnike sa postpaid načinom plaćanja

Od 1. oktobra 2021. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi korišćenja tarifne opcije Internet za korisnike sa postpaid načinom plaćanja.

Obavještavamo vas da će se od 1. oktobra 2021. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi korišćenja tarifne opcije Internet za korisnike sa postpaid načinom plaćanja.

Od navedenog datuma, u ponudu se uvode tarifne opcije Internet 500 MB,  Internet 2 GB i Internet 4 GB.

Korisnici će kupovinom tarifne opcije Internet 500 MB po cijeni od 5,85 KM sa uključenim PDV-om, dobiti 500 MB neograničenog pristupa internetu po maksimalnoj brzini prenosa podataka sa periodom važenja od 15 dana, dok će kupovinom tarifne opcije Internet 2 GB po cijeni od 11,70 KM sa uključenim PDV-om, dobiti 2 GB neograničenog pristupa internetu po maksimalnoj brzini prenosa podataka sa periodom važenja od 20 dana, i kupovinom tarifne opcije Internet 4 GB po cijeni od 17,55 KM sa uključenim PDV-om, dobiti 4 GB neograničenog pristupa internetu po maksimalnoj brzini prenosa podataka sa periodom važenja od 30 dana.

Ukoliko se dodijeljeni mobilni internet iskoristi prije isteka perioda važenja tarifne opcije Internet 500 MB,  Internet 2 GB i Internet 4 GB, navedenim korisnicima biće omogućen neograničen pristup internetu, ali po smanjenoj brzini protoka.

Posebne uslove korišćenja tarifne opcije Internet za korisnike sa postpaid načinom plaćanjakoji će se primjenjivati od 1. oktobra 2021. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima