Uzmite sve, i popust i rate!

Realme telefoni na rate i 20% popusta na pretplatu

Odaberite najbolje od oba svijeta! Potražite m:tel top ponudu i uz 20% popusta na mjesečnu pretplatu izaberite jedan od vrhunskih Realme telefona na rate, bez kamate.

Uz tarifu po svojoj mjeri: Pretplata: S+, Pretplata: S Net+, Pretplata: M+, Pretplata: L+ ili Pretplata: XXL+, izaberite odlični Realme C21, Realme 7i ili Realme 8 telefon na rate i svakog mjeseca ostvarićete popust na pretplatu.

Novi budžetski telefon iz Realme ponude, Realme C21 je uređaj odlične izrade sa velikim ekranom, dugotrajnom baterijom i trostrukom kamerom. Sa popustom na pretplatu, kupite ga na rate: prva rata 45,80 KM i 23 rate po 7,97 KM.

Realme 7i je izuzetan uređaj sa moćnom baterijom od čak 6.000 mAh, trostrukom AI kamerom od 48 MP i Helio G85 gejming procesorom. Kupite ga na rate uz Pretplata+ tarifu: prva rata 65,80 KM i 23 rate po 11,44 KM.

Sa nevjerovatnim Realme 8 telefonom uživaćete u svakom momentu. Nezaboravne trenutke zabilježite sa četverostrukom AI kamerom od 64 MP a veliki, bezgranični AMOLED ekran pružiće vam briljantan prikaz i živopisne boje. Iskoristite m:tel top ponudu i sa popustom na pretplatu ovaj vrhunski uređaj kupite na rate: prva rata 79,80 KM i 23 rate po 13,88 KM.

Uživajte u popustu sa svojim novim Realme telefonom!