Otkrijte fantastičan svijet pun zabave i mašte...

...u integrisanim uslugama kompanije m:tel

Da li ste već uživali u specijalnoj epizodi Prijatelja u HBO videoteci, saznali šta nam donosi nova sezona Sluškinjine priče, pogledali najbolje domaće TV serije na Superstar TV-u, ispratili sve važne sportske događaje na Arena Sport kanalima, a uz sve to iskoristili bonuse za razgovore, mobilni internet i surfali najbržim optičkim internetom?

Ukoliko još uvijek niste, vrijeme je da otkrijete fantastičan svijet pun zabave i mašte sa preko 300 TV kanala i videotekama sa nevjerovatnim brojem najboljih filmskih i serijskih naslova koji se nalaze u m:tel integrisanim TV paketima. Uz to možete da odaberete 2 mjeseca pretplate u pola cijene na odabrani paket ili vrhunske televizore na rate bez kamata.Takođe, uživaćete u najbržem, optičkom internetu, a one koji vole da telefoniraju putem fiksnog telefona obradovaće činjenica da su pozivi u fiksnoj mreži m:tel-a besplatni.

TV pakete integrisanih usluga koje vam nudi kompanija m:tel možete pronaći na stranici mtel.ba/Paketi , a uz njih možete da odaberete i neki od uređaja iz bogate m:tel ponude dostupne na stranici mtel.ba/Uredjaji.