Budite dio m:tel Playground izazova i u 2021. godini

m:tel i ove godine podstiče vašu inovativnost i nagrađuje je nagradnim fondom vrijednim 10.000 KM

Da li ste spremni za još jedan ciklus m:tel IoT izazova koji za vas i ove godine pripremaju m:tel i ICT Hub kroz Playground program?

Prijavite svoje pametne ideje zasnovane na IoT rješenjima i učestvujte u ovogodišnjem m:tel Playground izazovu. Pored besplatne edukacije, tehničkih resursa, korisnih informacija, povezivanja, razmjene znanja i iskustava, u ovogodišnjem Playground izazovu opet vas očekuju vrijedne novčane nagrade.

Kada?

Program počinje danas, 1.juna 2021. godine, i odvijaće se u nekoliko faza:

  1. Podnošenje prijava
  2. Selekcija najboljih ideja
  3. Realizacija programa kroz mentorstvo i edukaciju
  4. Prezentacija IoT rješenja i proglašenje pobjednika

Kako?

Prijave su moguće do 30. juna 2021. godine putem sajta playground.mtel.ba. Prijavljuju se timovi iz BiH koji broje od 2 do 5 članova sa idejama zasnovanim na IoT rješenjima koje treba da odgovore izazovu za unapređenje kvaliteta života digitalizacijom društva iz sljedećih oblasti:

  • Ušteda resursa
  • Energetska efikasnost
  • Saobraćaj
  • Poljoprivreda

Zašto?

Zato što želimo da uz pomoć modernih tehnologija stvaramo bolji svijet i naprednije uslove života u našim zajednicama. Uz IoT rješenja štedimo resurse, aktivno učestvujemo u održivom razvoju, razvijamo zajednicu i neprestano učimo. A tri najbolja rješenja nagrađujemo novčanim nagradama od 2.000, 3.000 i 5.000 konvertibilnih maraka.

Zakoračite u nove avanture uz m:tel Playground izazov!

Detaljan pravilnik ovogodišnjeg Playground izazova možete pronaći na sajtu playground.mtel.ba.