Obavještenje o izmjenama uslova pružanja integrisanih usluga

Od 1. juna 2021. godine će se primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja integrisanih usluga za rezidencijalne korisnike

Obavještavamo vas da će se od 1. juna 2021. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja integrisanih usluga za rezidencijalne korisnike. Izmjene se odnose na sledeće:

  • Omogućava se zamjena terminalne opreme STB (Set-top box) na zahtjev korisnika, uz plaćanje jednokratne naknade, kako slijedi:

a)     za korisnike IPTV paketa usluga koji nisu u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora, a koji zaključe novi ugovor/aneks ugovora sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca, bez  naknade;

b)     za korisnike IPTV paketa usluga koji nisu u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora, a koji se ne odluče za zaključivanje ugovora/aneksa ugovora sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca,u iznosu od 60,00 KM,sa uključenim PDV-om;

c)     za korisnike IPTV paketa usluga koji su u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora u  iznosu od 60,00 KM,sa uključenim PDV-om.

  • Iz ponude integrisanih usluga ukidaju se paketi usluga TV+NET+TEL+MOB:S, TV+NET+TEL+MOB:M i  TV+NET+TEL+MOB:L.

Postojeći korisnici paketa usluga TV+NET+TEL+MOB:S biće migrirani na paket usluga TV+NET+TEL+MOB:S+,postojeći korisnici paketa usluga TV+NET+TEL+MOB:M biće migrirani na paket usluga TV+NET+TEL+MOB:M+, dok će postojeći korisnici paketa usluga TV+NET+TEL+MOB:L biti migrirani na paket usluga TV+NET+TEL+MOB:L+.

  • Korisnicima IPTV paketa usluga ukida se pristup društvenoj mreži Facebook putem IPTV usluge

Ostali uslovi i cijene pružanja integrisanih usluga za rezidencijalne korisnike ostaju nepromjenjeni.

Posebne uslovepružanja integrisanih usluga, koji će se primjenjivati od 1. juna 2021. godine, možete da pogledate ovdje:

Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici www.mtel.ba/uslovi-koriscenja  kao i na m:tel prodajnim mjestima.